Inscription Newsletters

OFFRE DU MOMENT

  • La carte Printemps et ses nouveautés sont en ligne.

    Découvrez les sans tarder!

           

TEMOIGNEZ NOUS VOTRE SATISFACTION

VOS TEMOIGNAGES

Guest - BROSSARD
Nous avons régulièrement l'occasion de goûter les plats et créations de Christine lors des ateliers ...
Guest - Emanuelle
J'ai contacté Christine pour faire une surprise à mon papa pour la fête des pères. Je n'étais pas pr...
Guest - Michael Sherry
Christine
You cooked a memorable meal for the seven of us for Jan's birthday! Thank you for your de...
Guest - Bois michael
J'ai sollicité christine durant mon temps estival, ou nous recevions entre 16 Et 3 personnes.
3 jou...
Guest - MARTINEZ Georges
j'ai participé à un buffet déjeuner pour la Pentecôte, nous étions presque 40 adultes et enfants, j'...
Guest - labalette
Nous avions demandé à Christine de nous préparer un apéritif pour 30 personnes pour fêter les 80 an...
Guest - Frederic P
Pour un repas de famille à 12 personnes lundi de Pâques à la maison, Christine nous a régalés avec s...

printempsété

 

Starters

7 Euros

Crisp Southern vegetables feuilleté

Courgette flan in "Coeur de Boeuf" tomato sauce

Ratatouille and goat cheese

 

12 Euros

Home made taglatelles, shrimps and vegetables

Asparagus, egg and potatoes, lemon sauce

Peppers "à la Provençale"and cod Brandade

 

16 Euros

Loabster and crab with light tomato sauce

Foie gras "Royale" and celeri cream

Feuilleté spinachs and mussels

 

Main Course

 

12 Euros

Salmon cooked "low temperature" with spring risotto

Chicken blanquette and spring vegetables

Stuffed rabbit, seasonal vegetables and polenta

 

17 Euros

Veal "paupiette", spring vegetables and thyme sauce

Duck breast with peaches and potatoes"Anna"

Cod cooked with citrus, black olives and potatoes "Ecrasé"

 

21 euros

Bar in a seafood sauce and loabsters

Piece of lamb cooked "à la Provençale"

Langoustine cannellonis, vegetables , seafood sauce with safron

 

Desserts

6 Euros

"savarin" with fruits and Vanilla cream

Peaches tart and almond cream

2 chocolates"Mi-cuit" and Vanilla Bourbon ice-cream

Verrine apricot, dried fruits and white chocolate mouss

Seasonal fruits Tiramisu

Fruits Charlotte

 

8 Euros

Chocolate Gianduja Tart and hazelnut

"Saint-Honoré"(cream puff, vanilla cream and pineapple)

Fruits Pavlova

 

sansglutenrose350

  You can ask some dishes without any "Gluten"